Szolgáltatások

Biztonsági energiaellátás

Rendszermérnöki tevékenységünk fontos eleme a tervezett és kivitelezett rendszerek stabil és megbízható energiaellátásának biztosítása, ezért portfóliók kibővült az informatikai eszközök tápellátásának biztosításával.

Mérnök csapatunk bővítésével képesek vagyunk az informatikai rendszerek energiaellátásának tervezésére és teljeskörű megvalósítására is. A tervezés és megvalósítás során az energiaellátó rendszer távfelügyeletének rendszerintegrációja is megtörténhet ügyfeleink kívánságára.

Ezzel versenytársainkkal szemben egyedülállóan ki tudjuk küszöbölni az erősáram-gyengeáram integráció során létrejövő űrt, így nincs szükség külső szakértő cég bevonására a teljes rendszerintegráció eléréséhez.

Mit kínálunk?

E

Energiaellátó rendszer teljeskörű tervezése az áramszolgáltatói betáplálástól az ön informatikai eszközeihez,

E

Egyetlen számítógép energiaigényétől (600VA) informatikai adatpark méretig ( 4-6MVA),

E

biztosítjuk az energiaáramlást a szünetmentes berendezésekkel (600VA-6MVA),

E

az általunk kínált berendezések flexibilis moduláris rendszerűek, IT rendszer leállítása nélkül szervizelhetők, bővíthetők,

E

a berendezések integrálása a Megrendelő távfelügyeleti rendszerébe,

E

amennyiben nincs távfelügyeleti rendszere, kialakítjuk azt,

E

Szervíz szakemberek biztosítása fentiek támogatására 7/24 rendelkezésre állással.

Munkafolyamatunk

Rendszermérnökként nem csak az integrációt végezzük el, hanem mi is tervezzük meg az energiatároló és elektromos autó töltő rendszert az ügyfél igényeinek megfelelően. Megbízóink válláról levéve a terhet teljes körű megoldást szállítunk, mi gondoskodunk a szoftverek és hardverek beszerzéséről, implementálásáról és karbantartásáról is.

További Szolgáltatásaink

Modern alkalmazásfejlesztés

Fejlesztést optimalizáló megoldásainkkal gyorsabban piacra vihetővé válnak az alkalmazások, magasabb ügyfélelégedettség mellett. Tapasztalataink szerint a leggyakoribb szűk keresztmetszet a projektek során a humán erőforrás elérhetősége, rendelkezésre állása. Erre a problémára válaszul nyújtunk fejlesztés kiszervezést, mely hosszú távú költséghatékony működést biztosít ügyfeleink számára, mivel nem kell több embert alkalmaznia az éppen szükségesnél.

Közlekedésinformatika

Több mint 5 éves tapasztalatunkkal az útépítők, és üzemeltetők munkáját támogatjuk legyen szó kötöttpályás vagy közúti közlekedésről. Ázsiai és nyugat-európai forgalommenedzsment rendszerek és kijelzők kizárólagos forgalmazójaként csúcstechnológiákat kínálunk ügyfeleink részére.

Újgenerációs hálózattechnológiák

A hálózatok jövője, így az 5G mobilhálózatok alapja is a felhő alapú technológiák, jellemzően az SDN, NFV és Kubernetes alapú megoldások.

Munkatársaink Magyarországon egyedülálló tudással rendelkeznek, a technológiák PhD fokozattal rendelkező szakértői, valamint úttörői ezen alkalmazások elterjedésének a gyakorlatban.

INFORMATIKAI ÉS INFORMÁCIÓBIZTONSÁGI TANÁCSADÁS

Csapatunk tagjai 15-20 év szakmai tapasztalattal rendelkeznek az IT-biztonság, rendszerintegráció, architecting és fejlesztés területén. Komplex tudásunknak köszönhetően átfogó IT-biztonsági szolgáltatást nyújtunk az etikus hack-eléstől a forráskód auditon át. Naprakész ismeretekkel rendelkezünk az operációs rendszerek, hálózatok és fejlesztési technológiák területén.