Szolgáltatások

Energiatároló és Elektromos Autó töltőállomás telepítése, üzemeltetése

Az intelligens környezetkímélő közlekedési megoldások elkötelezett híveiként több mint 5 éves rendszermérnöki szaktudásunkkal felvértezve kínálunk energiatároló és villanyautó-töltő rendszereket, hálózatokat. Rendszermérnökként az igényfelméréstől kezdve a tervezésen át a kivitelezésig mindent egy kézben tartunk, teljes körű megoldást szállítunk.

elektromos autók töltésére
alkalmas állomásaink jellemzői

E

Az adott környezeti lehetőségekhez és elvárásokhoz kapcsolódó optimális megoldásokat szállítunk.

E

Töltőoszlopaink megfelelnek a magyar és európai előírásoknak, tűzvédelmi szabályozásoknak.

E

A rendszereink kipróbáltak, használatuk egyszerű és praktikus.

E

Töltőink széles sávban képesek energia leadására.

E

Töltőállomásainkat energiatároló rendszerekkel kiegészítve is telepítjük ezáltal minimalizálva a betáplálást biztosító villamos hálózat fejlesztési költségét.

Töltők adatgyűjtése és kezelése

E

Elektronikus, felhasználóbarát és könnyen kezelhető felület

E

Egyedi igényekre testre szabható, mint pl.: fizetős szolgáltatások választása, applikációk általi vezérlés

E

Az adatok elemzésével költséghatékony módon alakíthatóak ki üzemeltetési-, fizetési-, valamint smart city konstrukciók.

E

A használati trendek elemzése pedig a piac fejlesztéséhez ad iránymutatást.

elektromos autó töltőállomás

Munkafolyamatunk

Rendszermérnökként nem csak az integrációt végezzük el, hanem mi is tervezzük meg az energiatároló és elektromos autó töltő rendszert az ügyfél igényeinek megfelelően. Megbízóink válláról levéve a terhet teljes körű megoldást szállítunk, mi gondoskodunk a szoftverek és hardverek beszerzéséről, implementálásáról és karbantartásáról is.

További Szolgáltatásaink

Modern alkalmazásfejlesztés

Fejlesztést optimalizáló megoldásainkkal gyorsabban piacra vihetővé válnak az alkalmazások, magasabb ügyfélelégedettség mellett. Tapasztalataink szerint a leggyakoribb szűk keresztmetszet a projektek során a humán erőforrás elérhetősége, rendelkezésre állása. Erre a problémára válaszul nyújtunk fejlesztés kiszervezést, mely hosszú távú költséghatékony működést biztosít ügyfeleink számára, mivel nem kell több embert alkalmaznia az éppen szükségesnél.

Közlekedésinformatika

Több mint 5 éves tapasztalatunkkal az útépítők, és üzemeltetők munkáját támogatjuk legyen szó kötöttpályás vagy közúti közlekedésről. Ázsiai és nyugat-európai forgalommenedzsment rendszerek és kijelzők kizárólagos forgalmazójaként csúcstechnológiákat kínálunk ügyfeleink részére.

Újgenerációs hálózattechnológiák

A hálózatok jövője, így az 5G mobilhálózatok alapja is a felhő alapú technológiák, jellemzően az SDN, NFV és Kubernetes alapú megoldások.

Munkatársaink Magyarországon egyedülálló tudással rendelkeznek, a technológiák PhD fokozattal rendelkező szakértői, valamint úttörői ezen alkalmazások elterjedésének a gyakorlatban.

INFORMATIKAI ÉS INFORMÁCIÓBIZTONSÁGI TANÁCSADÁS

Csapatunk tagjai 15-20 év szakmai tapasztalattal rendelkeznek az IT-biztonság, rendszerintegráció, architecting és fejlesztés területén. Komplex tudásunknak köszönhetően átfogó IT-biztonsági szolgáltatást nyújtunk az etikus hack-eléstől a forráskód auditon át. Naprakész ismeretekkel rendelkezünk az operációs rendszerek, hálózatok és fejlesztési technológiák területén.