Szolgáltatások

Technológiai eszközfejlesztés és ingatlan-korszerűsítés a Lillyneirnél

Projekt címe: Technológiai eszközfejlesztés és ingatlan-korszerűsítés a Lillyneirnél

A szerződött támogatás összege: 87.842.628,- forint

A támogatás mértéke: 50 %

A projekt tervezett befejezési dátuma: 2023.05.31.

A projekt azonosító száma: GINOP_PLUSZ-1.2.3-21-2022-04122

A projekt rövid bemutatása:

 

Projektünk minden támogatható tevékenységének megvalósulásával a főtevékenységünket (4222’08 Elektromos, híradás-technikai célú közmű építése) és annak magas színvonalú végzéséhez szükséges eszköz-, ingatlan- és szervezeti fejlesztését kívánjuk támogatni. Technológiai fejlesztést eredményező eszközbeszerzéseknél jórészt olyan modern, korszerű munkagépeket kívánunk beszerezni, amelyek üzemi hírközlő hálózat felépítmény- és egyéb gyengeáramú rendszerek építéséhez nyújtanának segítséget a biztonságos munkavégzés figyelembevételével. Ebből adódóan mobil eszközöknek minősülnek, tekintettel arra, hogy külső terepeken kerülnek alkalmazásra, használatra. Az eszközök rugalmasságot és költséghatékonyságot is jelentenek, kevésbé lennénk kiszolgáltatva alvállalkozóknak. A jelenleg bérelt eszközöket kiváltaná a saját tulajdonú eszközpark, amely nemcsak működésünkben, pénzügyeinkben jelent stabilitást, a versenyképességünket is növeli. A beszerzendő eszközök között kotrógép, lyukfuró, targonca, döngölőgép, stb. is vannak, amelyeket a Piacfelmérés menüpontban részleteztünk. Az összes eszköz nettó költsége 57 593 239 Ft.

A projektünk fejlesztési részét képezi a megvalósítási helyszínünkön (Törökbálint) lévő irodaház és hozzá kapcsolódó raktárépület korszerűsítése. Az irodaház a fő- és fejlesztendő tevékenységünk szolgáltatási, tervezési, rendszermérnöki és adminisztratív tevékenységét hivatott szolgálni, míg a raktárépületben kerülnek tárolásra a projektben beszerzendő mobil eszközök. Az irodaház kőzetgyapotos homlokzati szigetelése (920 m2), a nyílászárók cseréje (373 m2 – műanyag), a raktárépület szendvicspaneles homlokzati szigetelése (627 m2) valósul meg. Emellett pedig infrastrukturális beruházásként egy felvonó (lift) is kapcsolódni fog az irodaházhoz, amely a minden emeletet összekötő, külsőleg megközelíthető, akadálymentesítést hivatott szolgálni. Az ingatlan- és infrastrukturális beruházás nettó költsége összesen 89 792 016 Ft. Az ingatlan további fejlesztéséhez megújuló erőforrást kívánunk telepíteni napelemes rendszer formájában.

A projekt keretén belül, a raktárépület tetejére kerül telepítésre egy 86 kWp névleges teljesítményű napelemes rendszer, amely mind az irodaház, mind a raktárépület energiaellátását lesz hivatott szolgálni. Ennek költsége összesen nettó 25 800 000 Ft. A versenyképességünk, technológiai fejlődünk fenntartásához nélkülözhetetlen a vezetőség, a menedzsment tagok előirányzott szakmai fejlesztése. Ehhez kívánunk egyrészt egy 50 órás Vezetői kompetenciafejlesztő képzést lebonyolítani 6 fő részére (nettó 900.000 Ft), másrészt pedig tanácsadói oldalról is meg kívánjuk támogatni a vezetői menedzsment fejlesztését 50 órában (nettó 1.600.000 Ft). A projektünk megvalósításával még stabilabbá tesszük szolgáltatási portfóliónkat, fenntartjuk versenyképességünket és növeljük technológiai fejlettségi szintünket.

 

A vállalat rövid bemutatása:

 

A Lillyneir Kft. 2011-ben alakult még ASSECHUN Kft. néven, és egészen 2020-ig főtevékenységként biztonsági rendszer szolgáltatással (TEÁOR 8020’08) foglalkozott. 2020-ban ugyanakkor a főtevékenységünk változott tekintettel arra, hogy a tanácsadási, szolgáltatási területről a kivitelezési folyamatokra is igen nagy hangsúly helyeződött. Így lett a főtevékenységünk az elektromos, híradás-technikai célú közmű építése (TEÁOR 4222’08). A vállalkozás nagyon széleskörű rendszermérnöki szolgáltatási portfólióval rendelkezik a közlekedésinformatikától, az IT-biztonságon át a modern alkalmazásfejlesztésig, ezen tevékenységekhez kapcsolódó fizikai kivitelezésekig.

Tevékenységeink részletes bemutatása: A közlekedésinformatika terén a Lillyneir sokéves tapasztalatával az építőipari cégek és infrastruktúra üzemeltetők munkáját támogatja, hogy egyedi igényeik mentén, kötöttpályás és közúti közlekedési hálózatokhoz kapcsolódó elektronikai fejlesztéseik megvalósulhassanak. A legfejlettebb forgalommenedzsment- és közúti elektronikai rendszerek kizárólagos forgalmazójaként csúcstechnológiákat kínálunk ügyfeleink részére, melynek célja a károsanyag-kibocsátás csökkentése, a zöldebb és az élhetőbb jövő megteremtése. A modern alkalmazásfejlesztéssel szoftverfejlesztő cégeknek nyújtunk fejlesztésoptimalizálást. Megoldásainkkal gyorsabban piacra vihetővé válnak az alkalmazások, magasabb ügyfélelégedettség mellett. A folyamat magába foglalja a tanácsadást, architektúra tervezést, projekt tervezést, kivitelezést, felhőalapú üzemeltetést. 2021-ben a kelet-közép-európai régióból elsőként csatlakoztunk az Open Networking Foundation szervezethez, aminek célja a hálózati infrastruktúra és az operátorok üzleti modelljeinek gyökeres transzformációja, olyan projekteket hoz létre, amelyek nyílt forráskódú megoldásokkal forradalmasítják a telekommunikácós iparágat.

Kiemelkedő tapasztalattal rendelkezünk az IT-biztonság, rendszerintegráció, architecting és fejlesztés, biztonsági energiaellátás tervezés és kivitelezés területén. Tevékenységi körünkbe tartozik az energiatároló és elektromos autó töltőállomás telepítése, üzemeltetése.